När dröm blir verklighet och verklighet blir dröm, hur vet man då vad som är sant?

För några somrar sen var jag i grannlandet med min syster och min bäste vän. Vi är alltid där på somrarna. Men denna sommar kom att bli alldeles speciell. Jag såg en vän till min syster. De samtalade lite och jag kom att tänka på att så länge jag kan minnas så har jag känt något speciellt för denne. I tonåren fantiserade jag om att gå över och ha sex med honom. Men aldrig hade man vågat göra något, mest pga att jag var runt 14 då och han jämnårig med min syster. Nu var jag ändå 16 år(det här skedde 2009) så lite hade jag ju vuxit på mig. Dagen efter detta möte så träffade jag min kompis Johanna när jag kom hem. Jag berättade att jag träffat honom. Hon visst mycket väl vem jag pratade om för i åratal hade jag sagt samma sak efter de årliga sommarbesöken i grannlandet. Jag beskrev hur otroligt snygg han var och alla mina tankar. Vi tog en lång promenad och när vi kom fram till en mysig plats satt vi oss ner på bänken. Jag förklarade då att jag har funderat på att skicka ett sms till honom. I stil med: ”Gud vad snygg du var igår”. Men min väninna tyckte att jag skulle lägga till något mer, så det fanns något att svara på. Vi kom överens om att lägga till en fråga; ”Hur går det med fisket, har du fått någon fisk?” Och ”Man lever bara en gång”. Jag skickade iväg meddelandet, nervös och förväntansfull över svaret. Om jag ens skulle få något svar. Jag hade avslutat meddelandet med mitt namn och första bokstaven i efternamnet. Så han skulle ju absolut förstå vem det var ifrån.
Dagen därpå plingade det till i telefonen. Pulsen ökade och det var ifrån honom! Han svarade vardagligt, i stil med att fisket gick bra och ”tack så mycket, det var snällt sagt”. Ett leende bredde ut sig i hela mitt ansikte. Det hade inte gått dåligt i alla fall. Men han trodde kanske att det var något skämt, så därför var försiktig.

Senare samma vecka började vi smsa flitigt. Då fick jag höra att han blivit glad att jag skrev till honom, att han nästan, som han beskrev det själv, höll på att ramla av stolen. Vi började berätta vad vi ville göra med varandra, att vi ville träffas och göra dessa saker på riktigt. Jag längtade verkligen. Dagen kom då vi skulle ses. Jag tyckte att det var helt ofattbart. Jag var hemma hos Johanna samma eftermiddag. Jag duschade och gjorde mig i ordning för att gå ut på parkeringsplatsen där han skulle hämta upp mig. Uppklädd och fin skyndade jag mig ut till honom. Drog efter andan och hoppade in i bilen, minst sagt nervös. Men så klart gick allting bra, vi samtalade i 20 minuter innan vi var hemma hos honom. Vi gick upp på övervåningen och satt oss i soffan för att fika. För det var det vi hade sagt i smsen. Att vi skulle träffas för att ”fika”. Men i själva verket ville vi hela andra saker. Vi lyssnade på musik och hade det väldigt trevligt och mysigt. Helt utan att tänka lade jag min hand på hans ben. Det verkade han inte ha något emot, det gick bara ett litet tag så började vi kyssa varandra. Det hettade till ordentligt, detta var något jag hade drömt och fantiserat om så länge. Vi förflyttade oss från soffan till hans sovrum. Jag lade mig ner på sängen och han efter. Han kysste mig och började smeka mig under kläderna. Jag tog av mig mina byxor och han gick ner på mig. Jag slets mellan tankarna på hur skönt det var samtidigt som jag trodde att jag drömde, var detta verkligen på riktigt?

Han fortsatt att slicka och smekte mig sedan med fingrarna. Vi låg tätt intill varandra och det var himmelsk. Jag kände mig riktigt upphetsad och ville inget hellre än att han skulle glida in i mig. Men hans kläder var fortfarande på och vi gjorde inget mer den kvällen. Efter några timmar skjutsade han hem mig till Johanna. Vi satt och pratade länge om allt som hade hänt, så som tjejer gör. Senare smsade jag och skrev att jag redan längtade efter honom. Efter några dagar bestämde vi träff igen ...

Återigen kom han och hämtade mig hos min kompis, det var skönt att vara hos henne innan så man fick prata och få lite stöd och göra sig i ordning. Vi åkte hem till hans andra hus denna kväll. Romantisk som han var bjöd han på jordgubbar och champagne som han tyckte jag var värd. Jag hade aldrig fått den behandlingen förut. Lite berusad blev jag, såväl av champagnen som av honom. Vi förflyttade oss till sovrummet och började kyssas. Men så frågade han mig, -”varför gör du detta?” Jag visste inte vad jag skulle svara, för jag förstod inte riktig frågan. Men så fortsatt han; -”Är det bara för att det är spännande?” – ”Nej verkligen inte!”, fick jag fram. Han skulle ju inte behöva tro det. Jag var ju där för att jag verkligen, verkligen tyckte om honom. Kändes verkligen som att jag hade fallit för honom, så det var absolut inte av bara spänning som jag ville vara med honom. Denna gång klädde vi av varandra helt och efter allt förspel kom han äntligen in i mig. Han var otroligt stor och skön i mig. Vi hade passionerad sex långt in på natten. När vi var klara reste han sig upp för att gå till köket, men jag drog tag i honom ner i sängen igen. Sent den natten skjutsade han hem mig igen. Vi var lite rädd att någon granne skulle komma förbi på morgonen, så det var ingen idé att sova över. På väg hem i bilen hade han lust att stanna flera gånger för att överösa mig med sex igen, men han skjutsade hem mig istället. Följande dagar smsade vi oavbrutet.
När det var dags att träffas igen sov jag över hos honom. Han drog ner persiennerna för att nyfikna grannar inte skulle se in. Morgonen därpå vaknade vi av att solen sken in mellan gliporna. Men det vackra vädret fick vänta, vår lust var större.

Skulle aldrig kunna necka honom..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0